Roboticienii de la Colegiul Național ”Carabella” din Târgoviște au reușit să se califice și cu ceea de a doua echipă, Phantom Robotics, la etapa națională a competiției BRD FIRST Tech Challenge România. În urma performanței de pe teren a echipei, aceștia și-au asigurat un loc în etapa națională care se va desfășura la București, în perioada 2-3 aprilie.

Însă roboticienii celor două echipe, Under Construction și Phantom Robotic, au nevoie de fonduri pentru competiția națională, în vederea deplasării și cazării timp de două zile în capitală.

Dacă doriți să vă arătați susținerea față de aceștia, o puteți face fie redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către asociația pe care tinerii au format-o ca să poată primi donații sau puteți dona direct în contul acesteia – Asociația „Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgoviște, înregistrată la Administrația Finanțelor cu numărul 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni, echipa de robotică Under Construction din Târgoviște a obținut un important premiu la regionala 2 a competiției BRD FIRST Tech Challenge România, și anume locul II Innovate Award, premiu care a calificat echipa la etapa națională.