Mai puțin de o lună până la îndrăgitul festival organizat în Bucegii Dâmbovițeni!

Povestea muntelui merge mai departe și în 2022 prin organizarea Festivalului Peștera – Padina ce va avea loc în perioada  12-14 august.

Evenimentul se va desfășura în zona Telecabina Peștera din masivul Bucegi și programul artistic va începe, în fiecare zi, de la ora 18:00.

Debutul va avea loc vineri, 12 august, cu un regal folcloric susținut de artiști îndrăgiți de gen: Doinița și Ionuț Dolănescu, Nineta Popa, Simona Dinescu, Florentina Mîinea, Ileana Pavelescu, Loredana Dobrescu și Yuriy Tsiple. Spectacolul tradițional va fi acompaniat de Orchestra  Populară „Chindia’’ dirijată de Ionuț Dumitrescu. Nicu Paleru și taraful său vor încheia seara cu muzică de petrecere.

A doua zi de festival, 13 august, este dedicat rockului. Astfel Holograf, una dintre cele mai longevive și de succes trupe din România, și Direcția 5, o altă trupă la fel de îndrăgită vor oferi publicului, cu siguranță, o seară de neuitat.

Ultima zi a evenimentului va sta sub semnul distracției variate alături de DJ Yaang  de la postul de radio Kiss Fm va susține un spectacol cu piese dance, remixuri, mashup-uri, remixuri rock, hituri românești și internaționale. De la petrecere nu vor lipsi nici animatoarele.

Așadar, în weekendul 12-14 august, muzică de cea mai bună calitate la peste 1500 m înălțime, într-un peisaj care îti taie respirația.

??????? ???? ???????!